Palvelut

 

Kaikissa valmennuksemme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Työssä käytetään tilanteeseen sopivia mielenvalmennus-tekniikoita mm. Nlp, hypnoosi, ohjattu meditaatio, erilaiset hengitysharjoitukset.

Valmennuksia voidaan tehdä videoyhteydellä minne tahansa, paikanpäällä valmennukset Kajaanissa. Otathan yhteyttä, niin sovitellaan sinulle sopiva aika. Parhaiten minut saa kiinni viestillä numerosta 0504129044.

  • Parivalmennus: Parivalmennuksessa keskitymme parisuhteen toiminta- ja ajattelumallien tarkasteluun tulevaisuutta ajatellen, emme kaiva menneisyyttä yhtään enempää kuin itse haluatte. Menneisyydessä parasta on se, että se meni jo. Siihen ei ole tarkoitus jäädä kiinni, vaan ottaa opiksi. Valmennuksen tavoitteena on löytää ne kipukohdat, jotka aiheuttavat ongelmia suhteen perustassa ja muuttaa toimintatapaa yhteyttä rakentavaksi.
  • Yksilövalmennus: Yksilövalmennuksessa keskitytään ihmisen ajattelumallien ja uskomusjärjestelmän tarkasteluun ja muuttamiseen. Poistetaan etenemisen esteitä ja pelkoja tulevaisuuden tieltä. Luodaan uusia näkökulmia ja unelmia tulevaisuuteen. Varaa valmennuksesi tästä.
  • Lenkkikaveri-valmennus: Lenkkikaveri-valmennus on yksilövalmennus, jossa käytetään tehostavana keinona fyysistä liikettä. Lenkkikaveri- valmennuksella voidaan saavuttaa pysyvä motivaatio liikunnan harrastamiseen. Liikkumismuoto valitaan asiakkaan mieltymyksen mukaan, esim. kävely, vesijuoksu (vain Kajaanissa).  Lenkkikaveri voidaan toteuttaa myös etäyhteyden välityksellä, jolloin tarvitset matkapuhelimen ja siihen sopivat kuulokkeet mikrofonilla. Fyysinen liike auttaa aivojen hermoyhteyksien nopeaa uudelleenrakentumista. Lenkkikaveri valmennukseen käy maksuvälineeksi myös Edenred, Eazybreak ja Smartum liikuntaedut! Varaa lenkkikaveri tästä.

 

  • Hypnoosimatka alitajuntaan: Hypnoosimatkalla käymme vierailulla alitajunnassasi. Hypnoosimatkasta käytetään myös nimitystä regressio, koska usein alitajuntamme vie meidät johonkin joka näyttäytyy entisenä elämänä. Voit lähteä matkalle jollain tietyllä tarkoituksella tai vain kysymään mitä tässä hetkessä pitäisi ottaa huomioon. Hypnoosi toimii matkalla oikotienä, halutessasi sille voidaan myös asettaa jokin tavoite etukäteen, vaikka uusien vaihtoehtojen ilmaantuminen.  Hypnoosimatka sopii myös tilanteessa jolloin et ole selvillä siitä, mikä sinua estää tekemästä asioita joita haluaisit tehdä.

Valmennustunnin hinta  97€, kolmen valmennuksen sarja 255€ (sis alv24%)

 

Joen pinnalta nousee usvaa ja aurinko on painunut horisontin taakse.