Yrityksille

Teen Yritys- ja yhteisövalmennuksia kainuun alueella.

Onko yrityksenne toimintakulttuuri tukena työntekijöiden hyvinvoinnille? Onko kaikilla hyvä fiilis lähteä aamulla töihin? Vaihtuuko henkilöstö usein ja osaavaa väkeä on vaikea löytää tilalle?

Työntekijä, joka kokee olevansa tärkeä osa yritystä ja tulevansa kuulluksi yrityksen toiminnassa, tuottaa yritykselle lisäarvoa huomattavasti enemmän. Yrityksen kasvuun ja kehittymisen tähtäävät valmennuksemme räätälöidään yrityksen tai yhteisön tarpeiden mukaan, arvio siitä mitä yrityksessä olisi hyvä kehittää perustuu työyhteisön eri osapuolten kuulemisiin. Meillä ei pelätä suoraan puhumista ja ongelmien alkupisteiden selvittämistä, vaan kääritään hihat ja etsitään kerralla oikeasti vaikuttavat keinot, poistetaan yrityksen kasvua jarruttavat tekijät ja parannetaan työilmapiirin juurisyyt.

 

Yrityksille tarjolla myös työntekijöiden  työtapa-profiilien kartoituspalvelu, jossa selvitetään jokaisen työntekijän työssä motivoitumis- ja työtapaprofiili. Kun työntekijästä tiedetään hänen henkilökohtainen motivoitumistapa, on työtehtävien mielekkyys ja työnjohtamistapa helppo sovittaa niin että molemmat osapuolet, työntekijä sekä työnjohtaja saavuttavat yhteisymmärryksen  annettuun tehtävään. Profiili selvitetään noin tunnin mittaisen haastattelun avulla, joka voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

 

Yritysten palveluihin otathan yhteyttä katariina(at)innertravels.fi tai puhelimitse 0504129044